AP Måleri Måleritjänster För PrivatpersonerVälkommen till AP Måleri AB, vi utför måleritjänster för privat personer och bostadsrättsföreningar. Företagets har en gedigen kunskap och lång erfarenhet inom måleritjänster för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi på AP Måleri poängterar kvalitets- och, miljömedvetenhet, som tillsammans med kompetensbredd skapar flexibla och individuella lösningar. AP Måleri visar att kundens förväntningar på kvalité överensstämmer med levererad kvalité.

Fasadmålning


I vårt klimat utsätts fasaden för stora påfrestningar. Därför är det viktigt att inte vänta för länge med ommålning av fasaden. Vi hjälper er gärna med rådgivning och besiktning så att rätt behandling görs i rätt tid. Vi utför fasadmålning på ett sätt som effektivt bevarar husen och ger dem en helt ny lyster.
AP Måleri arbetar med mycket starka och tåliga färger gjorda för ytor som utsätts för stora påfrestningar.

Fönstermålning


Fönster utsätts för mycket stort slitage. Temperaturväxlingar gör att kondens bildas. Den fukten vill tränga in i virket. Dessutom verkar solstrålarna nedbrytande på färgskiktet.

Det är viktigt att inte vänta för länge med målning av fönster. Börjar det t ex spricka vid ändträet så kan fukten tränga in i virket och orsaka röta.

AP Måleri arbetar med kvalitetsprodukter från tillverkare som Caparol, Alcro, Beckers, Jotun, Keim, Flugger och Engwall o. Claesson som ställer höga krav på hållbarhet.

Invändig målning


Vi arbetar tätt tillsammans med dig som kund och även med vår färgleverantör för att uppnå ett resultat som vi kan vara stolta över.
Modern eller en tidlös färgsättning är upp till dig som kund, men du kan tryggt lämna över utförandet av arbetet med valda material till oss.
Antingen det är dags att måla om huset utvändigt, invändigt el bygga nytt så kommer vi gärna ut och besiktigar huset samt lämnar en offert kostnadsfritt.